U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten

Agentschap Becue is reeds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de vastgoedmarkt in Middelkerke.

Als professioneel en onafhankelijk vastgoedkantoor streven wij naar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid en verdedigen wij uw belangen met kennis van zaken. U bent bij ons dus in goede handen!

Agentschap Becue is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel) onder het nummer 201 688. Alle activiteiten zijn onderworpen aan de deontologische bepalingen uitgevaardigd door het BIV.


Verkopen

Agentschap Becue verkoopt uw eigendom op een snelle en efficiënte manier. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid klantenbestand en een netwerk van investeerders in de streek. Wij kunnen sinds 1967 terugkijken op een indrukwekkend palmares van succesvolle verkopen.

Ons kantoor is gelegen op de Zeedijk van Middelkerke en op enkele stappen van het Casino. Door deze commerciële ligging en onze jarenlange ervaring heeft Agentschap Becue de ideale mogelijkheid om koper en verkoper met elkaar te verenigen.

Gratis schatting

De vastgoedexperts van Agentschap Becue hebben een ijzersterke reputatie in het schatten van de correcte verkoopwaarde van uw pand. Wij bieden u dan ook graag onze diensten aan voor het opmaken van een gratis schattingsverslag. Een juiste prijsbepaling is immers van cruciaal belang in het hele verkoopsproces.

Uw eigendom verkopen zonder zorgen

Een verkoopopdracht houdt veel meer in dan een affiche hangen. Diverse overheidsmaatregelen en verplichtingen zorgen er voor dat het verkopen van een pand geen sinecure meer is. Vastgoed is echter ons vak en dat maakt het verschil.

Wij zoeken de geschikte koper voor uw pand en zorgen dan ook voor een correcte afhandeling. U wordt in het hele verkoopsproces met raad en daad bijgestaan. Elk bezoek aan uw pand wordt door ons persoonlijk begeleid.

Geen onverwachte kosten

Bij Agentschap Becue zijn er geen onverwachte kosten. Mocht uw pand niet verkocht zijn in de vooropgestelde termijn, dan heeft u 0 euro kosten!


Verhuren

Door onze jarenlange ervaring met duizenden verhuringen per jaar, zijn wij de geschikte partner om voor u een huurder te vinden die beantwoordt aan het profiel dat u zoekt. Wij selecteren zorgvuldig wie de sleutel van uw appartement krijgt.

Netheid wordt door ons kantoor hoog in het vaandel gedragen. Zowel voor als na een verhuring wordt uw appartement dan ook grondig gecontroleerd. Wordt uw appartement door een huurder niet proper achtergelaten, dan worden de kosten van de schoonmaakploeg doorgerekend aan de huurder.


Syndic

Voor een rendabel beheer van uw vastgoed laat u zich best bijstaan door een specialist. Iemand die de regels van het spel door en door kent en u van start tot finish helpt. Een specialist zoals Agentschap Becue.

Als professioneel syndicus koppelt Agentschap Becue een grondige kennis van gebouwen aan een degelijke beheerskennis en mensenkennis. Respect voor de wetgeving en correct handelen in vertrouwen vormen de basis van de beheersopdracht voor een syndicus.

Agentschap Becue zoekt als goede huisvader steeds de beste oplossing in het duurzaam belang van de mede-eigenaars en van het gebouw zelf dat immers nog verschillende generaties mee moet gaan. Consensus is dan ook een belangrijk begrip in het beheer van een gebouw. Zo vinden we samen een evenwicht tussen rechten en plichten waardoor onze leefwereld aangenaam blijft.

Terug naar boven
Sluit menu AGENTSCHAP BECUE