Syndicus Login

Voor een rendabel beheer van uw vastgoed laat u zich best bijstaan door een specialist. Iemand die de regels van het spel door en door kent en u van start tot finish helpt. Een specialist zoals Agentschap Becue.

Als professioneel syndicus koppelt Agentschap Becue een grondige kennis van gebouwen aan een degelijke beheerskennis en mensenkennis. Respect voor de wetgeving en correct handelen in vertrouwen vormen de basis van de beheersopdracht voor een syndicus.

Agentschap Becue zoekt als goede huisvader steeds de beste oplossing in het duurzaam belang van de mede-eigenaars en van het gebouw zelf dat immers nog verschillende generaties mee moet gaan. Consensus is dan ook een belangrijk begrip in het beheer van een gebouw. Zo vinden we samen een evenwicht tussen rechten en plichten waardoor onze leefwereld aangenaam blijft.

Ons ereloon is afhankelijk van het aantal appartementen en garages in het gebouw. Vraag daarom volledig gratis en zonder verdere verplichting een offerte op maat.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu AGENTSCHAP BECUE