Verkopen

Agentschap Becue verkoopt uw eigendom op een snelle en efficiënte manier. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid klantenbestand en een netwerk van investeerders in de streek. Wij kunnen sinds 1967 terugkijken op een indrukwekkend palmares van succesvolle verkopen.

Ons kantoor is gelegen op de Zeedijk van Middelkerke en op enkele stappen van het Casino. Door deze commerciële ligging en onze jarenlange ervaring heeft Agentschap Becue de ideale mogelijkheid om koper en verkoper met elkaar te verenigen.

Gratis schatting

De vastgoedexperts van Agentschap Becue hebben een ijzersterke reputatie in het schatten van de correcte verkoopwaarde van uw pand. Wij bieden u dan ook graag onze diensten aan voor het opmaken van een gratis schattingsverslag. Een juiste prijsbepaling is immers van cruciaal belang in het hele verkoopsproces.

Uw eigendom verkopen zonder zorgen

Een verkoopopdracht houdt veel meer in dan een affiche hangen. Diverse overheidsmaatregelen en verplichtingen zorgen er voor dat het verkopen van een pand geen sinecure meer is. Vastgoed is echter ons vak en dat maakt het verschil.

Wij zoeken de geschikte koper voor uw pand en zorgen dan ook voor een correcte afhandeling. U wordt in het hele verkoopsproces met raad en daad bijgestaan. Elk bezoek aan uw pand wordt door ons persoonlijk begeleid.

Geen onverwachte kosten

Bij Agentschap Becue zijn er geen onverwachte kosten. Mocht uw pand niet verkocht zijn in de vooropgestelde termijn, dan heeft u 0 euro kosten!

BIV IPI
Erkend vastgoed- makelaar bij Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) - Luxemburg- straat 16B te 1000 Brussel, BELGIË nr. 20168

Webdesign Denk! en Wax!

aantal personen / nombre de personnes frontaal zeezicht / vue frontale sur mer zijdelings zicht op zee / vue latérale sur mer geen zeezicht / pas de vue sur mer verdieping / étage vaatwas / lave-vaisselle microgolfoven / four à micro-ondes huisdieren toegelaten / chiens admis huisdieren niet toegelaten / chiens non admis